Petak, Avgust 01, 2008

What to do, what to do...?

Sedim, bezvoljan, umoran... pucam po šavovima. Došlo je vreme za to valjda. Čekam da puknem već jednom u potpunosti, da se ispraznim, pa da nastavim dalje. Sutra idem za Beograd, trebao bih da malo spremim stan, a ne želim da dignem ovo moje ogromno dupe sa stolice. Samo malo sudova i par stvari za skloniti, ali sam tako nevoljan. Kupih danas kacigu za bicikl, međutim, neću stići da je isprobam, barem ne naredne dve nedelje. Glupog li početka... nema veze, neću mnogo smarati.

Razmišljam o njoj. Razmišljam da li da joj pišem ili da se držim po strani, da je pustim malo da me se zaželi? A možda ona i ne razmišlja uopšte o meni. Na moru je, zašto bi se setila mene? Možda baš zato i treba da joj napišem neku poruku, čisto da je podsetim na mene i da joj napišem da ja mislim na nju. Davno se nisam igrao igre "muvanja", a nikad je, istini za volju, nisam ni znao baš kako treba, pa se sad koprcam pokušavajući da nateram moj mozak da mi kaže šta da uradim i kako, kako da pristupim celoj situaciji. Tja, što jednostavno, kad može komplikovano. Mada, neće mi biti žao ako nešto ispadne iz cele situacije. Vraća se sa mora 11. avgusta. Iskreno se nadam da će pristati da se vidi sa mnom ponovo, ovaj put nasamo, da se ispričamo lepo, da mi ispriča kako joj je bilo na moru, a naravno, i da ja pokušam da se dokažem i pokažem joj da sam vredan razmišljanja. Ona bi, po onome što je meni rekla, nešto ozbiljno. I ja bih. Neću da se igram, znam šta želim, samo nekako, kad god sam pomislio da bi nešto lepo moglo da bude, zgaze me i onda mogu da kažem samo "Did everything just turn blue for a second?". I da li može sad neko da me krivi što sam pesimista kada su veze u pitanju? 

Ne mogu više da pišem. Idem... idem nešto barem da uradim, da se nekako osećam korisnim. 

Za dve nedelje...

[Odgovori]

Jednom si mi ostavio komentar na blogu kad mi je mozak bio u haosu i komentar ti je bio jako dobar i koistio mi je.
Ja sada ne želim da ti namećem svoje mišljenje, ali ....ja bih joj se javio. Ne znam zašto.Ali ovaj život je ispunjen greškama koje sami pravimo, i čas prođe.

Comment by vladica (08/01/2008 23:50)

[Odgovori]

Ja tvoj komentar ni ne shvatam kao nametanje misljenja, izuzetno cenim tvoje recenice ;-). Hvala ti. Verovatno cu joj se i javiti.

"If you're not prepared to look stupid,
then nothing great is
ever gonna happen, right?"

;-)

Comment by amater (08/02/2008 00:03)

[Odgovori]

Yeah! I agree with this last sentence, too!!! :D
*****i da!!! JAVI SE!

Comment by mawina (08/02/2008 00:39)

[Odgovori]

Hvala na podrsci :-). To mi sad treba u izobilju.

Comment by amater (08/02/2008 00:49)

[Odgovori]

Puno podrske stize brzinom svetlosti do @amatera!!! JUST DO IT!

Comment by mawina (08/02/2008 01:04)

[Odgovori]

Amater, uradi to! Jedno kajanje ti ne gine, ali veće kajanje imaćeš ako ne pokušaš! Žene vole da znaju da neko misli na njih i kad se ne nadaju. Jedna lepa jutarnja poruka za lep dan...kad se rasanjuje i pojma nema šta bi s tim danom, a niko je se tada ne seća. Setiće ih se sto tokom dana, ali ujutro...

Comment by sanjarenja56 (08/02/2008 07:19)

[Odgovori]

Ja ne volim igre i ne koristim ih nikada. Bar ne svesno. Uvek je najbolje ono najprostije....cini sta ti srce nalaze. Mene nije sramota da pokazem kad volim. Ako taj neko to ne ume da prepozna...pa, nije ni trebao. Cini ono sto ti srce kaze! Ako i zaboli, istrpi.

Comment by Pinokio (08/02/2008 09:57)

JUST DO IT! [Odgovori]

amaterU
JUST DO IT! :D

Comment by urosh (08/02/2008 12:36)

[Odgovori]

Ucinio sam to i odgovorila mi je, bez razmisljanja, bez obzira sto je na moru :-). Mada, priznao sam joj slabost, da se bojim da ne preteram, i da ne pravim pritisak na nju. Dobih odgovor da je sve Ok, da nisam lose nista uradio, to je valjda pozitivna stvar :-).

Sanjarenja, hvala na savetu, ucinicu to :-).

Pinokio, slazem se :-).

urosh, hvala puno!

Inace, pisem vam sa mobilnog, trenutno sam u Bg, i mogu vam reci da mi prija malo promena ambijenta, posebno u drustvu, meni dragih osoba :-).

Comment by amater (08/02/2008 23:01)

[Odgovori]

nemoj da odustaješ od bloga . . . nastavi da pišeš, dobro ti ide.
zbog čega se ne vide fotke? :(

Comment by drveni_advokat (01/19/2009 03:54)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me