Petak, Jun 13, 2008

Stigle rode... ?

Sinoć je na trgu Slobode u Novom Sadu organizovan humanitarni koncert u kojem su učestvovali Sky Wikluh, Saša Lošić, Manjifiko, Bajaga i Instruktori, i glumačka postava iz serije "Vratiće se rode". Na koncertu je, koliko se dalo primetiti, je bilo dosta naroda i atmosfera je bila lepa, vreme je takođe poslužilo. Početak koncerta je oznacio Sky Wikluh sa DJ-om Rahmanee-em. Nakon njih je nastupio Saša Lošić sa Manjifikom, a posle njih je došao i Bajaga sa svojim "Instruktorima". Između nastupa su izlazili glumci i tako upotpunjavali celu atmosferu. Sam koncert je inače i povodom završetka serije "Vratiće se rode".

Svrha ovog humanitarnog koncerta je bila da se skupe pare za novu opremu za veštačko oplođenje i tokom koncerta su voditelji objavljivali brojeve mobilnih na koji se mogu poslati poruke kako bi se skupile donacije.

Ja, lično, sam se lepo proveo, dosta dobre muzike, puno poznatih ličnosti i lepo vreme, šta čovek više može da traži? ;-). Iskreno, voleo bih da je malo duže trajalo i da su glumci imali neki performans umesto što su samo izlazili na binu, ali nema veze. Naravno, kao i uvek, malo sam slikao, malo sam snimao, pa evo i ovde par fotografija sa koncerta.

Balon

Pocetak

Pocetak

Sky Wikluh

Barandjani

Glumci

Bjelogrlic

Bajaga

Bajaga

Bajaga

Bajaga

Duo

Ekipa

A da li su stigle rode? Pa videćemo ;-).

[Odgovori]

Bajaga je kratko trajao i zvuk nije bio najbolji. Ne znam koji je razlog bio za dovođenje ovog dvoličnog štakora koji prdi i podriguje. Sve u svemu, provincijska zabava :). Bajaga je znatno bolji bio u Karlvcima prije godinu i po. Tebi lijep pozdrav ipohvale za odlične fotografije! :)

Comment by mladiluk (06/13/2008 04:03)

[Odgovori]

Odlicne fotke!!!! Hvala!!1

Comment by dmc (06/13/2008 06:15)

[Odgovori]

lepe slike , bravo !

Comment by vladica (06/13/2008 07:48)

[Odgovori]

interesantno

Comment by Ella (06/13/2008 08:58)

[Odgovori]

Nisam bas strucna,ali slike su po meni daleko od 6 megapiksela jednog amatera! Super su!

Comment by siljka (06/13/2008 10:54)

[Odgovori]

Hvala puno na komentarima :). Drago mi je da vam se svidjaju slike :). Redovno se trudim da unapred sebe na tom polju.

mladiluk, drago mi je da ti se svidjaju slike, ali moram priznati da mi je malo nejasno zasto si tako ogorcen na Bajagu. Da je kratko trajalo, jeste, da je zvuk mogao da bude malo bolji, i to jeste, ali sve u svemu, bilo je lepo ;).

Comment by amater (06/13/2008 12:41)

[Odgovori]

amater, hvala ti na ovim sjajnim fotografijama, gotovo imam utisak da sam bila tamo.
a sto se tice same humanitarne akcije, zaista simbolicno i lepo. :)

Comment by hyperblogger (06/13/2008 13:46)

[Odgovori]

hyperblogger, hvala puno na komplimentu ;). Daleko od toga da su sjajne, ali se trudim koliko mogu, kao i uvek :). Moram da priznam da mi je i malo ogranicavajuci faktor oprema koju imam pa je u nekim situacijama malo teze fotografisati, ali ne dam se ;).

Sto se tice humanitarne akcije, verovatno su mogli da nadju i neki bolji povod, neki bolji cilj tacnije, ali ako nista drugo, barem je u humanitarne svrhe, ma kakve one bile :).

Comment by amater (06/13/2008 22:56)

[Odgovori]

Meni su fotke super i deluje da je bas bilo fino. Posebno mi je drago sto si stavio Bajgine... ;)

Comment by iluzija (06/14/2008 00:49)

[Odgovori]

Naravno, ne bi to bilo to bez Bajage ;).

Comment by amater (06/14/2008 00:52)

[Odgovori]

To ti pricam... ;)

Comment by iluzija (06/14/2008 00:56)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me