Nedelja, Mart 29, 2009

Returning to the roots iliti Eto me nazad

Prošlo je izuzetno mnogo vremena otkako sam poslednji put nešto blogovao ovde. Mnogo stvari se promenilo, u jednom trenutku je moj život krenuo niz veoma strm put i tada, naprosto, nisam imao volje, želje ni kreativnosti da bilo sta blogujem. Međutim, sreća mi se osmehnula, moj točak sreće je konačno odabrao moje ime u igri života i počeo sam da se uzdižem. Malo po malo, mic po mic, vratilo mi se sve ono što sam toliko godina gubio. Prvo i pre svega, pronašao sam pravu ljubav... ili je ona pronašla mene? U svakom slučaju, ostaje činjenica da sam jako srećan i da je jako VOLIM! Pored toga, počeo sam da radim, a uz sve to, došao je period kada sam za kompjuter imao vrlo malo ili čak nimalo vremena. Kompjuter, internet, a samim tim i ovaj moj blog, pao je u zaborav. No, moram priznati da, iako možda nemam posebnog dara za pisanje tekstova, ipak volim da pišem, volim da iskazujem svoje mišljenje i volim da budem priznat. Par tekstova koje sam pisao na različitim stranama, pročitao sam svojoj lepšoj polovini i ona ih je pozitivno ocenila. To ima još jednu težinu iz razloga što je moja lepša polovina novinarka (tj. biće vrlo uskoro ;-)) pa tako i ja mislim i želim da mislim da u mojim tekstovima barem nešto valja. Što se tiče fotografija, ne mogu reći da sam imao mnogo inspiracije i vremena da slikam nešto što bi bilo dovoljno pristojno za okačiti, ali se nadam da ću se u predstojećem periodu malo više posvetiti toj umetnosti i uskoro imati nešto da pokažem. 

I tako, posle razmišljanja, reših da se vratim mom zaboravljenom blogu, da ga obnovim i nastavim sa mojim tekstovima i fotografijama. Valjda neću imati ovako dugačku pauzu više :-)

Za one koji su ranije primetili moje fotografije, sada vide da ih nema. To je, nažalost, posledica hostinga koji se ugasio, a na kojem su bile sve fotografije. Sve to je otišlo u propast, a ja nisam sačuvao te obrađene fotografije na kompjuteru. Gledacu da ih polako sređujem ponovo i vraćam nazad na blog kako bi i dalje mogle da se gledaju. 

P.S. Jedno veliko HVALA blogerki drveni_advokat što mi se javila komentarom i podsetila me na moj stari blog ;-). Izvini što mi je trebalo dugo da odgovorim ;-).

Pa ... čitamo se ;-). 

[Odgovori]

Dobrodosao nazad! :) :) :)

Comment by cicilly (03/29/2009 12:09)

[Odgovori]

Nikad čula, ni videla, ni tebe, ni tvoje slike.
Znači za mene si prazan list papira....ono što na njemu pokažeš odrediće da li ću gvirnuti na tvoj blog ili ne:)
Zasad mi se dopada šta si napisao:)
Možda misliš, baš me briga da li će tamo neko da me čita ili ne?:)

Comment by anam (03/29/2009 12:30)

[Odgovori]

cicilly, hvala ti :-).

anam, pa eto, prosvrljaj malo po blogu, pogledaj slike, uspeo sam nekoliko njih da povratim, procitaj malo tekst, mozda ti se svidi, ko zna :-). Nadam se da ce ti se i buduci tekstovi (i fotografije) svideti, kad i ako ih bude bilo (a potrudicu se da ih bude :-))

A sto se tice toga da me bas briga... pa mozda. Mozda ne. Zavisi :-).

PoZ!

Comment by amater (03/29/2009 13:06)

[Odgovori]

pa... welcome back
and can't wait to see your photos :)

Comment by nastasja (03/29/2009 13:10)

[Odgovori]

Hmmm...možda da, možda ne:) znači nije ti svejedno ko čita?
U koju li ćeš mene grupu svrstati?
U one za koje se nadaš da neće svratiti na tvoj blog...ili...:):)

Comment by anam (03/29/2009 14:32)

[Odgovori]

Ne grupisem ja ljude ;-). Ljudi grupisu sami sebe. Ti ces se grupisati tamo gde zelis. Ukoliko ti se svidi blog, svrstaces se medju one redovne posetioce mog bloga, i meni ce biti izuzetno drago ukoliko bude tako. Ukoliko ti se ne svide tekstovi ni fotografije, svrstaces se medju one koji nece biti posetioci ovog bloga, i meni ce biti malo krivo sto je tako, ali cu shvatiti da su ukusi i shvatanja razliciti, pa cu to i da postujem ;-).

Mozda da, mozda ne = svako ima izbor. Ko ne zeli da me cita, ne mora :-). Ja zaista nemam problem sa time niti zelim posebno da se opterecujem time ;-). Trudim se da budem fer, korektan, posten, dobar, pa su i moji tekstovi takvi. Ko misli drugacije, ima pravo na to ;-).

Comment by amater (03/29/2009 14:41)

[Odgovori]

nastasja, hvala ;-).

Comment by amater (03/29/2009 14:42)

[Odgovori]

Sad bih ti trebala pozeljeti dobrodoslicu natrag,ali posto u periodu kad si ti objavljivao postove ja nisam bila na blogu ovo je tek pocetak...u svakom slucaju-citamo se :)

Comment by grlica (03/29/2009 20:11)

[Odgovori]

hehehe, nema na čemu, zaista mi je drago da si se vratio, a još draže što sam te ja podsetila :)))

čestitam ti na sređivanju života. nikada ne gubi nadu, posle kiše uvek sine sunce, samo treba biti strpljiv :)
i aktivno raditi na tome :)

iskreno se nadam da ćemo se sada čitati redovnije i da ćeš me (tj nas - sve koji posećuju ovaj blog) ponovo radovati svojim fotografijama.

cheers!

Comment by drveni advokat (03/30/2009 00:21)

To sam samo ja [Odgovori]

Verujući u "sud" Drvene advokatice...imaš još jednog čitaoca. Na žalost nemam vremena trenutno, ali eto mene opet nazad kod tebe. Piši ne štedi se. Samo napred i ne odustaj. :D

Comment by Charolija (03/30/2009 00:34)

:) [Odgovori]

Jako lepo nema sta!
:)

Comment by majstorjoe (03/30/2009 09:30)

[Odgovori]

Eto posle neznam koliko dana, više ne merim vreme video sam ponovo tvoj blog aktivan i jako sam se obradovao. U stavri ja sam sve manje ovde jer se skoro sa nikim više ovde ne pronalazim u mislima i pisanju pa zato navika gledanja bloga odlazi u zaborav.
Tvoj blog sam stavio na listu mojih omiljenih blogova i to sam uradio zbog toga što sam u tvom pisanju jako prepoznao lepo upakovane misli i čitao sam te sa interesovanjem.
Žao mi je što su slike nestale, ali uvek postoje nove slike i novi likovi u životu.
Pozdravljam te.

Comment by vladica (04/08/2009 13:24)

home page [Odgovori]

komentara i saveta, zelim da pomognem mladima.

Comment by home (04/15/2010 22:48)

zelim [Odgovori]

buyparts buyparts buyparts.

Comment by buyparts (08/02/2010 19:53)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me