Sreda, Novembar 04, 2009

Sajam automobila, pod uslovima krize...

 

Lamborghini Gallardo

 

Pre tri dana se završio i ovogodišnji sajam automobila u Novom Sadu. Kako već i inače idem svake godine, i ove godine sam išao, a imajući u vidu da sam jako slabo fotografisao išta ove godine, poneo sam i fotoaparat da barem nešto "uhvatim". Svakako, imao sam nešto materijala, ali što se sajma kao sajma tiče, ne mogu reći da sam bio oduševljen. U odnosu na prethodne godine, ove godine je sajam bio vidno manji, u upotrebi je bilo manje hala, ni ljudi nije bilo nešto mnogo, a od prezentiranih automobila, deo njih su čak i "povratnici", odnosno, već viđeni prošle godine, samo u novijem stanju sa eventualno nekim dodatkom ili čak ni sa tim. Kao i prošle godine, i ove godine je u samom srcu sajma, Master hali, bio izložen Lamborghini Gallardo koji je najviše zaokupljivao pažnju mlađih posetilaca sajma, tačnije tinejdžera.

Od proizvođača, spomenuću one koji su mi upali u oko, a tu su svakako "naš" Fiat, zatim Volkswagen, u čijem sam Touaregu i Tiguanu sedeo (a definitivno moram da priznam da je Touareg tenk, dok je Tiguan, iako klasifikovan kao terenac, poprilično skučen unutra i nezgodan za ući), Skoda, Toyota, Mazda, Peugeot, Opel, Mercedes itd. Takođe, bio sam malo razočaran kada nigde nisam pronašao Hondine automobile, a posebno novog Accorda, koji je, meni lično, jedan od boljih i lepših automobila koje bih definitivno posedovao pre svih ostalih.

Obilazak samog sajma nije trajao duže od sat i po vremena, ukoliko i to, a za to vreme smo, drugar sa kojim sam bio i ja, seli u par automobila, raspitali se o nekim cenama, pogledali neke specifikacije i fotografisali, pa nakon toga, pomalo ravnodušni, napustili sajamske hale.

Da ne bih dalje razglabao priču, pustiću vam par fotografija, da ne bude da sam zaboravio da fotografišem. Da, znam, napišem po jedan tekst na blogu svakih šest meseci. Jbg, valjda prosto nemam tu želju i volju :-). Uglavnom, pogledajte fotografije.

Mazda6 Mazda 6 Back

 

Fiat Linea Opel Insignia Scirocco

 

Alfa Romeo

Za sada, to je to od mene :-). Čitamo se ponovo kad budem imao ili nešto pametno da slikam ili nešto pametno da kažem ;-).

[Odgovori]

Ne volim baš automobile, ali je lepo videti takav glamur :)
Pozdrav, nije te dugo bilo :)

Comment by poluuspavanka (11/04/2009 19:10)

[Odgovori]

Hvala na pozdravu ;-). Pozdrav i tebi ;-).

Istina, nije me bilo, ali nazalost, ja to tako, dodjem, odem ... levitiram, meditiram, hiberniram ;-).

Moracu malo vise da se aktiviram, ako ne bas toliko fotografijama, a ono barem nekim tekstom, malo da smaram :D.

Jos jednom, hvala na komentaru i na pozdravu ;-).

Comment by amater (11/04/2009 19:14)

[Odgovori]

Stvarno si se ulenjio, sram te bilo :)
Nego, vi u NS nemate hostese pored automobila? Ovde samo njih slikaju :))

Comment by poluuspavanka (11/04/2009 19:24)

[Odgovori]

Pa, bilo ih je, nije da nije, ali nekako sam njih zaobisao i slikao automobile posto, na kraju krajeva, ipak sam dosao na sajam AUTOMOBILA ;-). Nemam potrebu da gledam lepe devojke, imam jednu pored sebe koju volim i koja mene voli. Ako imam potrebu da vidim neku lepu devojku, pogledacu nju, jer je ona meni najlepsa ;-).

Comment by amater (11/04/2009 19:33)

[Odgovori]

A da sam se ulenjio, ulenjio sam se, priznajem ;-(.

Comment by amater (11/04/2009 19:34)

[Odgovori]

Amateru, to se zove ljubav :)
Odavno nisam čula takvu izjavu :)
Opravdavam te onda što si zauzet :)

Comment by poluuspavanka (11/04/2009 19:57)

[Odgovori]

Kakav kompliment, nadamo se da će i ona pročitati tvoj komentar, a mi ćemo se nositi sa radoznalošču... ;) Ukratko, sve je rečeno - češće slikaj, piši, objavljuj fotografije, lepo je što si se potrudio oko ovih.

Comment by gkojadinovic (11/04/2009 20:22)

[Odgovori]

poluuspavanka, hvala ti ;-). Zaista, ona mene inspirise i cini me dubokim romanticarom. Bez nje, nema romanse ;-).

gkojadinovic, trudim se da joj svaki trenutak koji provodem sa njom, kazem barem po jednu lepu rec ili dam barem jedan lep kompliment, da bi znala koliko mi znaci ;-).

Sto se tice fotografija, hvala ti na komentaru i na podstreku da vise slikam, pisem i objavljujem ;-). Potrudicu se :-).

Comment by amater (11/04/2009 20:33)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me