Sreda, April 01, 2009

Gumene bombone ... njam

Eh ... kako da započnem tekst? Verujte mi da nemam pojma. Hajde, krenuću od najbanalnijeg. Danas je baš lep dan, zar ne? Verujem da smo svi željno dočekali otopljenje. Štaviše, ja sam se danas po gradskom prevozu kuvao (mada to baš i nisam želeo da dočekam sa otopljenjem).

Vratih se sa posla u stan i... nisam se baš dugo ni zadržao pre nego što sam opet izašao. Pratio sam moju lepšu i neverovatno slađu polovinu (HiHiHi) na neko snimanje, čisto da joj držim tremu ;-). Obavismo usput i moje plaćanje računa i još po neku stvar. Nakon svega toga, zaputismo se malo u Mac (dobro, znam, skupi su, hrana im je bezvezna, ali hej, meni je ukusna, nije baš da idem svaki dan). Na putu nazad, reših da je otpratim do kuće. Pre nego što je ona ispratila mene nazad (na autobus tj.), ušli smo u Rodić i tamo ih ugledah! O, da. Gumene bombone. Meni najomiljenije od svih bombona. Štaviše, primetih da su u pitanju slova! Oh, sjajno :-). Kao dete sam, zar ne? Uzeo sam dva pakovanja i zaputio sam se kući. Lepša polovina me je ispratila ;-).

Došao sam kući i pade mi na pamet da se poigram malo sa mojim dobrim prijateljem - fotoaparatom. Već neko vreme nemam baš mnogo kreativnosti u sebi, pre neko veče sam se sa drugarom zaputio van Novog Sada u nadi da ću naleteti na neki lep prizor za fotografisanje, ali nas je uhvatio takav pljusak da sam iskreno želeo da ostanem unutar kola, gde je lepo, toplo i udobno ;-). No, eto, da ne ispadne da baš ništa nisam fotografisao, malo sam se poigrao sa gumenim bombonama (i jednim munchmellowom). Pročitao sam u časopisu ReFoto jedan fin članak o tome šta se sve može fotografisati unutra i kako se može jedna fotografija načiniti zanimljivom, pa mi je to i dalo ideju da ja probam malo da se igram. Tako nastadoše sledeće fotografije :-). 

 

Gummy Smile  Gummy Sad Gummy Hungry  

 

Za veću fotografiju, kliknite na sličicu ;-).

Za kraj, za sve one koji su zaljubljeni (kao ja, na sedmom nebu), ili za one koji žele i koji će se tek zaljubiti, evo jedne "Gummy Love" fotografije.

 

Gummy Love

 

Iskreno se nadam da će vam se svideti fotografije, a nadam se da ću uskoro napraviti neke nove, mada imam još par fotografija koje bih mogao da izvadim iz naftalina, a koje nisam postavio ovde. Moram vam se pohvaliti mojim fotografijama munja ;-). To, sledeći put... da ne smaram više ;-).

Pozdravlja vas: (nemojte mi zameriti na slovu R, u ovim gumenim bombonama ga jednostavno nije bilo, pa sam improvizovao; ovo mu dođe malo slovo R ;-))

 

Amater 

[Odgovori]

slatke ti ove slike.
pozdrav

Comment by mandrak72 (04/01/2009 19:26)

[Odgovori]

I ja sam danas isla placati racune,i kupila sam bombone sinu ali one sto su kao spuzva,sto se tope u ustima...gumene bombone -njam,njam...jos ako su od coca-cole uh

Comment by grlica (04/01/2009 20:02)

[Odgovori]

dobar izbor za slike. slatke su kao i ono što prikazuju.
Prijatno!

Comment by domacica (04/01/2009 20:29)

[Odgovori]

Ma nisi ti amater, ti si ovo profesionalno uradio!

Comment by sanjarenja56 (04/01/2009 20:45)

[Odgovori]

Svidja!:)
Još da sliku mogu gricnuti:)

Comment by anam (04/01/2009 20:49)

[Odgovori]

Niceeeeeeeee :) bas mi se svidja.... pogotovu onaj Mancmelou :)

Comment by cicilly (04/01/2009 20:56)

[Odgovori]

mnjammmm... najvise na svetu volim - svog muza i gumene bombone :)))) ali ja volim znas one kisele crve... e, ako ne znas, obavezno probaj.... orgazmicnoooo :))))))

Comment by nastasja (04/01/2009 21:37)

[Odgovori]

Hvala na komentarima i na pohvalama :-). Eto, sad, ako nista drugo, mozete da se setite mojih fotografija kada grickate ukusne gumene bombone ;-).

nastasja, naravno da znam, stalno ih jedem ;-).

cicilly, munchmellow sa jagodom, odusevio sam se kada sam ga nasao danas, nisam ga odavno jeo :-).

anam, pa ti brzo u prodavnicu po gumene bombone ;-).

sanjarenja56, hvala, hvala, mada, uvek moze bolje :-). Posluzio me je stativ ovog puta, mislio sam da cu imati veci problem, ali sam iskombinovao.

domacica, hvala, mozda sledeci put iskombinujem nesto sa nekom drugom hranom ;-).

grlica, znam koje bombone :-). Ja sam gumene coca cole jeo kad sam bio mali, sjajne su.

mandrak72, hvala :-).

Comment by amater (04/01/2009 22:27)

[Odgovori]

savršeno . . . kao i svaki put : )))

next time ti mogu pomoći u grickanju munchmallowa ako je potrebno za fotke :D

čisto da znaš da imam želju da pomognem loool ;)

Comment by drveni advokat (04/05/2009 16:24)

[Odgovori]

drveni_advokat, sledeci put uzimam onaj mini munchmellow ;D

Comment by amater (04/07/2009 20:08)

[Odgovori]

Nadam se da nije kasno, ali reci svojoj "lepsoj polovini" da si gay, i da bi bilo bolje da ne budete vise zajedno.

A vi ostali posteri, sledeci put kad se ujutru probudite, pogledajte se malo bolje u ogledalu.

Comment by profesionalac (03/09/2010 19:28)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me